020-58 58 682 cleansheet@jea.nl
0

cleansheet®

voor de zorg

Een veilige en gezonde werkplek creëren voor zorgmedewerkers en cliënten.

Zorgmedewerkers

Met het oog op het nieuwe werken, waar extra hygiëne, anderhalve meter afstand en absolute veiligheid voor zorgmedewerkers de nieuwe norm is, hebben we voor alle (flex) werkplekken de Cleansheet® bureaulegger ontwikkeld. De bureaulegger wordt onder en rond het toetsenbord gebruikt en is groot genoeg om de werkplek en tafel te beschermen tegen virussen, bacteriën en schimmels.

De Cleansheet® bureaulegger wordt – na gebruik – dagelijks vervangen, waardoor het meehelpt de werkplek schoon en veilig te houden.

Cliënten

Cliënten in een zorginstelling hebben een verhoogd risico op het krijgen van een infectie. Dit komt doordat cliënten meestal gezondheidsproblemen hebben, vaak van oudere leeftijd zijn, behandelingen of ingrepen moeten ondergaan of hebben gehad. Ook leven cliënten vaak in een relatief kleine ruimte bij elkaar. Goede hygiëne verkleint de kans op infectieziekten. De Cleansheet® bureaulegger is voorzien van een beschermlaag met klinisch bewezen antivirale, antibacteriële en schimmelwerende eigenschappen en helpt daarmee om besmettingsmogelijkheden te beperken. Denk aan gebruik van de Cleansheet® placemat op tafels in de verblijfs- en recreatie ruimten, etc…

Kenmerken

Antivirale en antibacteriële werking

Onzichtbare bescherming

Handzaam en veilig verpakt

Eigen design/opdruk mogelijk

geïnteresseerd?

Bekijk hieronder welke Cleansheet® producten er specifiek voor de zorg ontwikkeld zijn of ga direct naar de shop voor het overzicht van alle producten.
.

Bureaulegger Eigen Design

De bureaulegger voor onder en rond het toetsenbord is ontwikkeld met het oog op het nieuwe kantoorwerken, waar extra hygiëne, 1,5 meter afstand en absolute veiligheid voor medewerkers nu de nieuwe norm zijn. Bestel uw Cleansheet® nu met uw eigen design/opdruk.

29,95 excl. BTW (per doos á 200 vel - minimale besteleenheid 25 dozen)

Bureaulegger

De bureaulegger voor onder en rond het toetsenbord is ontwikkeld met het oog op het nieuwe kantoorwerken, waar extra hygiëne, 1,5 meter afstand en absolute veiligheid voor medewerkers nu de nieuwe norm zijn.

29,95 excl. BTW (per doos á 200 vel - minimale besteleenheid 5 dozen)

Every day a Cleansheet®

Creëert een gezonde en veilige werkplek

Neem vandaag nog contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.