020-58 58 682 cleansheet@jea.nl
0

cleansheet®

voor het kantoor

Een veilige en gezonde werkplek creëren voor iedereen.

Met het oog op het nieuwe kantoorwerken, waar extra hygiëne, anderhalve meter afstand en absolute veiligheid voor medewerkers de nieuwe norm is, hebben we voor alle (flex) werkplekken de Cleansheet® bureaulegger ontwikkeld. De bureaulegger wordt onder en rond het toetsenbord gebruikt en is groot genoeg om de werkplek en tafel te beschermen tegen virussen, bacteriën en schimmels.

De Cleansheet® bureaulegger wordt – na gebruik – dagelijks vervangen, waardoor het meehelpt de werkplek schoon en veilig te houden.

Voor de kantooromgeving is naast de bureaulegger de Cleansheet® ook verkrijgbaar als balielegger, een groter formaat waarmee u ook uw receptie en vergaderplekken kunt beschermen.

Kenmerken

Antivirale en antibacteriële werking

Onzichtbare bescherming

Handzaam en veilig verpakt

Eigen design/opdruk mogelijk

geïnteresseerd?

Bekijk hieronder welke Cleansheet® producten er specifiek voor de kantooromgeving ontwikkeld zijn of ga direct naar de shop voor het overzicht van alle producten.
.

Bureaulegger Eigen Design

De bureaulegger voor onder en rond het toetsenbord is ontwikkeld met het oog op het nieuwe kantoorwerken, waar extra hygiëne, 1,5 meter afstand en absolute veiligheid voor medewerkers nu de nieuwe norm zijn. Bestel uw Cleansheet® nu met uw eigen design/opdruk.

29,95 excl. BTW (per doos á 200 vel - minimale besteleenheid 25 dozen)

Bureaulegger

De bureaulegger voor onder en rond het toetsenbord is ontwikkeld met het oog op het nieuwe kantoorwerken, waar extra hygiëne, 1,5 meter afstand en absolute veiligheid voor medewerkers nu de nieuwe norm zijn.

29,95 excl. BTW (per doos á 200 vel - minimale besteleenheid 5 dozen)

Every day a Cleansheet®

Creëert een gezonde en veilige werkplek

Neem vandaag nog contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.